Advertisement

Manastirea Nicula : Mănăstirea Nicula - icoana care plânge | La Taifas / Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului.

Manastirea Nicula : Mănăstirea Nicula - icoana care plânge | La Taifas / Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului.. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni.

Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. . Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului.

PELERINAJE IN TARA, UCRAINA, REPUBLICA MOLDOVA,GRECIA ...
PELERINAJE IN TARA, UCRAINA, REPUBLICA MOLDOVA,GRECIA ... from 2.bp.blogspot.com
Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula.

Pagina oficială a mănăstirii nicula.

Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Icoana este realizata pe scandura de brad, intarita cu doua cingatoare de brad, in grosime de doi centimetri. Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului. Aug 10, 2021 · pelerinajul de la nicula începe pe 14 august. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini.

Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului. Icoana este realizata pe scandura de brad, intarita cu doua cingatoare de brad, in grosime de doi centimetri. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu.

Dar!: Manastirea Nicula..!
Dar!: Manastirea Nicula..! from 1.bp.blogspot.com
Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Aug 10, 2021 · pelerinajul de la nicula începe pe 14 august.

Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula.

Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Aug 10, 2021 · pelerinajul de la nicula începe pe 14 august. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va continua pe jos până la biserica de lemn din incinta mânăstirii nicula. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. Au mai rămas numai câteva zile până la marea sărbătoare a adormirii maicii domnului. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Pagina oficială a mănăstirii nicula. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu.

71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Pagina oficială a mănăstirii nicula. Și în acest an, la mănăstirea nicula va avea loc tradiționalul pelerinaj la icoana făcătoare de la minuni. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune. .

File:Manastirea Nicula.vechiul ansamblu.jpg - Wikimedia ...
File:Manastirea Nicula.vechiul ansamblu.jpg - Wikimedia ... from upload.wikimedia.org
Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Icoana este realizata pe scandura de brad, intarita cu doua cingatoare de brad, in grosime de doi centimetri. Aug 11, 2021 · programul pelerinajului la mănăstirea nicula. Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. 71,575 likes · 22,395 talking about this · 3,440 were here. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania.

Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei.

Procesiunea va fi condusă de către ips arhiepiscop și mitropolit andrei. Icoana este realizata pe scandura de brad, intarita cu doua cingatoare de brad, in grosime de doi centimetri. It is located in nicula village, cluj county, in the vicini. Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Distanţa rutieră dintre nicula şi manastirea, viteză, timp, consum şi costul mediu. Icoana maicii domnului cu pruncul de la manastirea nicula. Mitropolia clujului, maramureșului și sălajului, arhiepiscopia ortodoxă română a. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Mânăstirea nicula este cunoscută ca unul dintre cele mai vechi aşezăminte monahale din spaţiul românesc. Pagina oficială a mănăstirii nicula. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august, la ora 12:00, de la biserica sfântul nicolae. Aug 10, 2021 · pelerinajul de la nicula începe pe 14 august.

Posting Komentar

0 Komentar